Selectează o Pagină

Calendarul pentru acordarea burselor în 2020 poate fi consultat AICI.

Dosarele pentru burse sociale* vor fi depuse în intervalul stabilit (19 octombrie – 29 octombrie), prin email, la secretara de an (detalii AICI). Vă rugăm să trimiteți toate actele* în același email! Dosarele incomplete nu vor fi acceptate!

Listele pentru bursele de studiu pot fi consultate AICI (actualizat 10.11).
ATENȚIE! PENTRU A BENEFICIA DE BURSĂ DE MERIT II SAU I, STUDENTUL / MASTERANDUL ESTE OBLIGAT SĂ DEPUNĂ ÎN PERIOADA 03 – 09.11.2020 ONLINE PE ADRESA SECRETAREI DE AN CEREREA (disponibilă AICI) ȘI EXTRASUL DE CONT.

Listele pentru bursele sociale pot fi consultate AICI (actualizat 10.11). Bursele sociale au fost alocate pentru venituri între 0 și 750 RON / membru de familie. Celelalte dosare au fost acceptate însă nu vor primi bursă din lipsă de fonduri.

Contestațiile pentru orice tip de burse se transmit online în perioada de 04 – 09.11.2020 pe adresa de email raluca.hassan@lls.unibuc.ro
ATENȚIE! Contestațiile vor fi verificate la finalul perioadei de depunere a contestațiilor. 

Rezultatele contestațiilor pot fi consultate AICI. Noii beneficiari ai burselor de studii (primul tabel din document – merit I) trebuie să trimită urgent cererea (disponibilă AICI) și extrasul de cont. Cererea trebuie să ajungă prin email la secretara de an în cursul zilei de astăzi, 10.11 (până la 23:59), extrasul de cont poate fi transmis și ulterior.

 

Cuantumul burselor pentru anul universitar 2019/2020 poate fi consultat AICI (se păstrează și în 2020/2021).

Metodologia de acordare a burselor în Universitatea din București poate fi consultată AICI.

Informații generale despre burse AICI.

*Dosarul pentru bursele sociale conține mai multe documente – detalii AICI. În plus, prin decizia Facultății, studenții care depun dosar cu venituri zero sunt obligați să prezinte și anchetă socială. De asemenea, toți studenții care depun dosarul sunt rugați să includă și codul IBAN (se obține de la bancă sau din aplicația de e-banking) pentru a putea primi bursa pe card. Cererea pentru bursă socială poate fi descărcată AICI.