Selectează o Pagină

Calendarul pentru acordarea burselor în 2021 poate fi consultat AICI.

Rezultatele contestațiilor pot fi consultate AICI.

Lista studenților eligibili pentru bursele de merit I și II poate fi consultată AICI (actualizată 15.11). Pentru a beneficia de bursă de merit II sau I, studentul / masterandul este obligat să trimită declarația de acceptare (disponibilă AICI) și un extras de cont (de la bancă) prin e-mail secretarei de an (detalii AICI) în perioada 5-11.11.2021.

Lista studenților beneficiari ai burselor sociale poate fi consultată AICI (actualizată 17.11). Studenții / masteranzii în dreptul cărora scrie ”dosar incomplet”  trebuie să ia legătura cu secretara de an  pentru a completa dosarul până la data de 11.11.2021, altfel nu vor putea beneficia de bursă

Bursele de merit I și II au fost acordate după cum urmează:

  • Licență Anul I – bursa de merit I – se acordă studenților care au obținut medii de admitere între 9.90 și 10.
  • Licență Anul II – bursa de merit I – se acordă studenților care au obținut medii între 9.60 și 9,79 și bursa de merit II – studenților care au obținut medii între 9.80 și 10.
  • Licență Anul III – bursa de merit I – se acordă studenților care au obținut medii între 9.60 și 9,79 și bursa de merit II – studenților care au obținut medii între 9.80 și 10.
  • Master Anul I – bursa de merit I – se acordă câte 2 burse pentru fiecare program de studiu în parte. În cazul mediilor egale, criteriile de departajare sunt următoarele: 1. media examenului de licență și 2. Media anilor de studiu.
  • Master Anul II – bursa de merit I – se acordă masteranzilor care au obținut medii între 9.70 și 9,79 și bursa de merit II – masteranzilor care au obținut medii între 9.80 și 10.

Contestații se pot trimite pe adresa de email a doamnei Secretar-Șef – Raluca Hassan (raluca.hassan@lls.unibuc.ro), în perioada 05 – 09.11.2021.

Dosarul pentru bursele sociale* se poate depune fizic (la secretariat, în timpul programului) sau electronic, prin formular AICI (cu adresă instituțională) până la data de 3.11 – ATENȚIE! Formularul se va închide pe 3.11 la ora 12:00.

Pentru bursele de merit (I și II) nu se depune cerere înainte de afișarea listelor.

Cuantumul burselor pentru anul 2021-2022 poate fi consultat AICI.

Metodologia de acordare a burselor în Universitatea din București poate fi consultată AICI. Mai multe informații despre acordarea burselor sociale* în Universitatea din București AICIInformații generale despre burse AICI.

*Dosarul pentru bursele sociale conține mai multe documente – detalii AICI. În plus, prin decizia Facultății, studenții care depun dosar cu venituri zero sunt obligați să prezinte și anchetă socială. De asemenea, toți studenții care depun dosarul sunt rugați să includă și codul IBAN (se obține de la bancă sau din aplicația de e-banking) pentru a putea primi bursa pe card. Cererea pentru bursă socială poate fi descărcată AICI.