Taxa de confirmare

Taxa de confirmare pentru locurile cu taxă reprezintă un avans din taxa de școlarizare pentru anul întâi.

Taxa de confirmare este 500 RON.

Taxa de confirmare se achită la Facultatea de Drept (vezi pagina Contact) sau în cont (vezi mai jos), iar chitanța este adusă la dosarul de admitere în original.

Candidații care confirmă locuri cu taxă la secția LIMBI MODERNE APLICATE* trebuie să specifice acest lucru la plata taxei (la Facultatea de Drept) sau la plata taxei în cont.

Taxa de confirmare se returnează NUMAI candidaților care au confirmat un loc cu taxă, ajungând ulterior, în urma retragerilor, la buget (la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine).

Taxa de confirmare NU se returnează în alte condiții, reprezentând dorința expresă a candidatului de a urma cursurile secției respective!

Plata taxei în cont:

Taxa se poate fi plătită de la orice bancă în următorul cont: RO26TREZ70520F330500XXXX pe numele Universitatea din București, CIF 4505502, Trezorerie sector 5. ATENȚIE! Plata este valabilă NUMAI cu specificația corectă, după cum urmează:

  • pentru secțiile Filologie, Studii Culturale sau Traducere și Interpretare cu specificația: “TAXĂ STUDII FACULTATEA DE LIMBI ȘI LITERATURI STRĂINE”
  • pentru secția LMA (doar pentru secția LMA!): “TAXĂ STUDII LMA FACULTATEA DE LIMBI ȘI LITERATURI STRĂINE”

Dovada plății se aduce la dosar în locul chitanței. Dacă nu există mențiunile de mai sus în dovada plății, locul NU ESTE CONFIRMAT!

Taxa anuală de școlarizare este 3200 RON și se plătește în două rate, în primele 30 de zile de la începerea fiecărui semestru. Avansul de 500 de RON plătiți la confirmarea locului se scade din taxa primului semestru, așadar taxa se va plăti după cum urmează:

Confirmare – 500 RON

Primul semestru – 1100 RON

Al doilea semestru – 1600 RON

 

 

*Această mențiune NU se aplică și secției de Traducere și Interpretare!!

Share This