Baluri

Balul și Ceremonia de Absolvire

 

Un eveniment adresat studenților este Balul și Ceremonia de Absolvire.

Anual ASLS se ocupă de bunul mers al acestui proiect, dar bineînțeles că și studenții sunt implicați într-o oarecare măsură, deoarece sunt permanent consultați atunci când se iau decizii esențiale cum ar fi culoarea eșarfelor, locațiile pentru Ceremonie și pentru Bal sau legat de costurile aferente ale acestora. Ca în fiecare an, fiecare student primește o robă, tocă, șalul și diploma onorifică. 

Aceste momente nu vor fi uitate de cǎtre studenți, deoarece un fotograf profesionist se va asigura cǎ fiecare o să aibă cel puțin o poză memorabilă. Iar după Ceremonie, diverse companii, pregătite să-i îndrume pe noii absolvenţi, îi așteaptă la o discuție despre o carieră de succes.

Balul și Ceremonia de absolvire reprezintă un proiect cu tradiție din cadrul ASLS, voluntarii oferindu-le studenților din anul III permanent informații pe un grup de Facebook special conceput în acest sens. Pentru diverse întrebări de orice natură, puteți oricând să lăsați un mesaj pe pagina de facebook ASLS România.

 

Balul Bobocilor

 

ASLS organizează, astfel, la începutul fiecărui an universitar, Balul Bobocilor, acesta fiind prilejul perfect pentru ca tinerii studenți să se distreze, să se interconecteze și să guste din viața de student. În cadrul serii, pe lângă diverși artiști invitați să întrețină atmosfera, are loc și binecunoscutul concurs de Miss și Mister, la care bobocii se pot înscrie în prealabil, pentru a câștiga și a se distra alături de noii lor colegi. 

Ce e făcut pentru a participa? E simplu: doritorii trebuie să procure un bilet de la info-desk, unde voluntarii îi vor întâmpina. Foarte importantă este și respectarea tematicii pe care ediția o poartă, pentru a contribui fiecare la crearea unei nopți de pomină! Fie că este vorba de o seară Rock’n’Roll, de o întoarcere în anii ’70 sau de o călătorie către carnavalul de la Rio, distracția e garantată!

Din cauza pandemiei, din păcate acest eveniment nu a putut fi realizat. Dar imediat ce va fi posibil organizarea acestuia, o să se anunțe pe pagina de facebook ASLS România.