Selectează o Pagină

Internship 2008, primul targ national de internship desfasurat in perioada 15 mai – 30 iunie va introduce in permiera pentru Romania conceptul de StudentCV. Evenimentul este dedicat studentilor si absolventilor dornici de a castiga experienta si de a porni povesti de succes in Romania.

StudentCV are la baza o aplicatie complexa care integreaza cateva puncte vitale pentru profesionalizarea tinerilor. Aplicatia presupune completarea CV-ului in formatul Europass, unicul format de cv recunoscut in toate tarile din Uniunea Europeana inegrand componenta de multilingvism – tinerii pot construi si aplica cu cv-ul in mai multe limbi, in functie de cerintele postului. De asemenea, StudentCV introduce CV-ul multiplu targetat astfel incat un tanar sa-si poata adapta prezentarea in functie de cerintele internship-ului profitand de compatibilitate si nu in ultimul rand ofera sfaturi si pareri competente pentru performanta si competitivitate.

Internship2008 este sprijinit de Universitatea din Bucuresti si de Senatul Studentilor din Academia de Studii Economice. Evenimentul este oferit de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei si Centrul de Resurse pentru Societatea Civila.

Evenimentul se adreseaza companiilor care vor sa incurajeze tinerii in dezvoltarea profesionala si in pregatirea pentru o cariera in mai multe domenii de activitate. Companiile participante vor oferi stagii de pregatire, prin intermediul carora tinerii aplicanti vor acumula experienţa profesionala necesara integrarii lor pe piaţa muncii.
Targul INTERNSHIP 2008 se axeaza pe domenii precum Financiar – Bancar, IT & Telecom, Relatii Publice, Resurse Umane, Administrativ, Marketing, Servicii & BPO, Retail, Industrie, Constructii, Productie, FMCG si Mass Media.

Detalii la http://www.studentcv.ro