Selectează o Pagină

Deși toate intervalele pentru programare au fost ocupate, toți candidații care doresc să se înscrie vor fi primiți în clădire. Programul de lucru va fi extins dacă va fi cazul. Prioritate vor avea, desigur, persoanele cu programare. Pentru înscriere NU este obligatorie prezența candidatului (dosarul poate fi depus și de alte persoane) însă este extrem de recomandată! 

ATENȚIE! Accesul în clădire este limitat la o persoană / programare, respectând normele legale (purtarea măștii, verificarea temperaturii, dezinfectarea mâinilor, păstrarea distanței etc.)  – însoțitorii vor fi rugați să aștepte în afara clădirii, respectând normele de distanțare!

Vă invităm să alegeți data și ora când doriți să vă prezentați la înscriere. Orice interval disponibil în calendarul de mai jos poate fi ales – nu este nevoie de o confirmare suplimentară. După ce ați ales un interval, trebuie doar să vă prezentați la momentul respectiv în fața clădirii din strada Pitar Moș nr. 7-13. Dacă ați ales un interval în care nu vă puteți prezenta sau nu vă puteți prezenta decât într-un interval deja ocupat, vă rugăm să contactați comisia de admitere, prin email, la adresa admitere@lls.unibuc.ro. Pentru reprogramare, este suficient să faceți o nouă programare și să anunțați prin email anularea celei vechi.

Vă rugăm să completați cu atenție adresa de e-mail mai jos.