Selectează o Pagină

Examenul pentu obținerea gradului didactic II se va desfășura în ziua de miercuri, 26.08.2020, începând cu ora 9.00.

Durata totală a examenului scris este de trei ore. Se dă o singură probă scrisă care conține elemente de Metodica predării specialității (cu două subpuncte: unul de limbă, altul de literatură) și de Pedagogie.

Candidații trebuie să se prezinte cu cartea de identitate și cu chitanța pentru plata taxei de examen, în valoare de 200 de lei.

Candidații vor purta masca de protecție și vor respecta măsurile de distanțare fizică, în vederea prevenirii infecției cu COVID 19. Pentru desfășurarea în bune condiții a examenului scris, au fost repartizate următoarele săli și amfiteatre, în funcție de specialități:

  • Limba engleză: Sala Pușkin, clădirea FLLS din Str. Pitar Moș 7-13, etajul I. 
  • Limba franceză, limba italiană, limba latină, limba portugheză, limba spaniolă: Amfiteatrul Hasdeu, clădirea din Edgar Quinet 5-7, etajul II, aripa dreaptă. 
  • Limba germană, limba maghiară, limba rromani, limba turcă: Sala Shakespeare, clădirea FLLS din Str. Pitar Moș 7-13, etajul II 

În funcție de numărul candidaților care se vor mai înscrie, e posibil să aibă loc modificări. Vă rugăm urmăriți site-ul UB și al FLLS.