ATENȚIE!

La propunerea Consiliului Facultății de Limbi şi Literaturi Străine, Senatul Universității din București a aprobat ca sesiunea de restanțe și reexaminări din luna septembrie (1-21 septembrie) să se desfășoare fizic, în sediile FLLS după un calendar care va fi anunțat. Examenele se vor desfășura cu respectarea tuturor măsurilor sanitare în vigoare la data respectivă.

Planificarea examenelor va putea fi consultată în curând. Studenții din anii terminali cu o singură restanță (eligibili pentru a patra examinare, informații mai jos) vor trimite doar chitanța, prin e-mail, către secretara de an, nu este nevoie de o cerere suplimentară.

Consiliul Facultății de Limbi și Literaturi Străine a decis prin vot în ședința din 10 martie 2021 organizarea unei sesiuni speciale în luna septembrie 2021 pentru studenții cu o singură restanță la finalul ciclului de studii în vederea susținerii unei a 4-a examinări. În aceeași ședință, CF al FLLS a decis că studenții care vor fi integraliști după susținerea celei de-a 4 examinări se vor putea înscrie și susține examenul de finalizare a studiilor de licență în sesiunea imediat următoare, adică februarie 2022.

 

IMPORTANT:

  • Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine nu tolerează plagiatul! Mai multe detalii despre plagiat aici: PDF Powerpoint
  • Procedura pentru contestarea examenelor scrise (conform cu Codul drepturilor şi obligaţiilor studentului) poate fi consultată AICI (<– CLICK);
  • Un model pentru cererea de contestare a unei note poate fi găsit AICI (<– CLICK);
  • Procedura privind completarea notelor în catalog poate fi consultată AICI (<– CLICK)

Mențiuni despre numărul de examinări:

  • Calendarul examenelor/restanțelor poate fi consultat separat AICI (<– CLICK)
  • A treia și a patra (dacă se aprobă) examinare se fac cu taxă (50 RON/examinare)
Share This