Selectează o Pagină

CIVIS anunță deschiderea înscrierilor pentru o nouă serie de tandemuri lingvistice, dedicate tuturor membrilor comunității academice a Universității din București (studenți, profesori și alți angajați) dornici să-și îmbunătățească nivelul lingvistic într-o limbă străină.

Înscrierea în cadrul tandemurilor le va permite participanților să intre în contact cu membri ai altor comunități academice CIVIS, vorbitori nativi sau foarte experimentați într-o anumită limbă străină.

Tandemurile se desfășoară sub forma unor întâlniri regulate, în timpul cărora interacțiunea se desfășoară jumătate din timp în limba proprie, iar cealaltă jumătate din timp în limba străină pe care fiecare dintre participanți dorește să o exerseze.

Sesiunile durează în mod normal între o oră și o oră și jumătate. Prin înscriere, participantul se angajează să participe la cel puțin cinci întâlniri pe parcursul semestrului.

Persoanele interesate sunt rugate să completeze următorul formular online. Procesul de înscriere este disponibil pe parcursul întregului semestru.

Pentru informații și detalii suplimentare, vă rugăm să scrieți la adresa maria.ratcu@lls.unibuc.ro.

Mai multe detalii despre tandemurile lingvistice CIVIS sunt disponibile pe site-ul CIVIS, aici.

Universitatea Civică Europeană CIVIS este o alianță academică ce reunește zece dintre cele mai importante universități din Europa: Aix-Marseille Université, National and Kapodistrian University of Athens, Universitatea din București, Université Libre de Bruxelles, Universidad Autónoma de Madrid, Sapienza Università di Roma, Stockholm University, Eberhard Karls Universität Tübingen, University of Glasgow și Paris Lodron Universität Salzburg. CIVIS reunește o comunitate de peste 470.000 de studenți și 58.000 de angajați, dintre care peste 35.000 sunt cadre universitare și cercetători.