Selectează o Pagină

Evaluarea activității didactice de către studenți (EADS) este mecanismul de asigurare a calității învățământului care preia feedback anonim pentru activitatea didactică din partea studenților. Formularul prin care studenții au ocazia să-și evalueze profesorii este gestionat de asociația reprezentativă a studenților din FLLS (ASLS) și anonimizat înainte ca informațiile să fie oferite facultății și cadrelor didactice evaluate.

Aașdar, fie că vreți să oferți o părere constructivă sau una pozitivă, vă invităm să completați următorul formular EADS, disponibil în perioada 9-22 ianuarie!

AICI puteți completa formularul doar utilizând adresa instituțională. Se completează pentru fiecare disciplină și cadru didactic.

Pentru a înțelege și mai bine importanța completării acestuia, ASLS vă invită să participați la Sesiunea de Informare EADS, care va avea loc pe 12 ianuarie, de la ora 20:00, în sala Martin Luther King din Pitar Mos. În cadrul acestei ședințe, se va discuta despre tot ceea ce este de știut despre acest formular și va avea loc și o sesiune de Q&A.