Selectează o Pagină
Rezultatele concursului ERASMUS+ studenţi (stagii de studii pentru a.a. 2023–2024)

Rezultatele finale ale selecţiei ERASMUS pentru mobilităţi studenţeşti din sesiunea 2023 în Facultatea de Limbi și Literaturi Străine au fost afişate azi, vineri, 28 aprilie 2023Catalogul (centralizatorul final) cu rezultatele selecţiei Erasmus în ordinea descrescătoare a mediilor obţinute de candidaţi se poate consulta AICI.

Anunţ important pentru studenţii declaraţi TITULARI:
Toţi studenţii selectaţi în calitate de TITULAR în urma concursului pentru bursele ERASMUS vor fi contactaţi prin e-mail de către reprezentanţii Biroului ERASMUS+ al Universităţii din Bucureşti, în vederea transmiterii procedurilor ulterioare procesului de selecţie (i.e. documenteinformaţii).

Prelungire selecție Erasmus + CIVIS 2023-2024

A fost aprobată prelungirea pentru aplicațiile pentru selecția Erasmus+ CIVIS 2023, respectiv până la data de 10 mai 2023, ora 13:00.

Pentru a veni în întâmpinarea candidaților, a fost pregătită o sesiune în online de îndrumări pentru mâine, 27 aprilie, între 13:00 și 15:00, link AICI.

Informațiile privind această selecție sunt disponibile pe pagina UNIBUC.

Selecție Centralizată pentru mobilități de studii Erasmus + CIVIS 2023-2024

Selecție centralizată  pentru 250 de mobilități de studii Erasmus+ în cadrul universităților partenere în cadrul Alianței CIVIS, informații disponibile AICI.

Selecția pentru mobilități Erasmus+ CIVIS se derulează la nivelul Direcției Relații Internaționale, prin formularul online disponibil AICI până la data de 26 aprilie 2023.

Pentru mai multe informații, contactați: contact@erasmus.unibuc.ro.

Interviu Erasmus
Candidații vor primi pe adresa de mail instituțională linkul de Google Meet prin care se vor conecta pentru a participa la interviul pentru Erasmus. Pentru a eficientiza demersul, studenții sunt rugați să acceseze linkul cu aproximativ 15 minute înaintea intervalului desemnat.
 
Vă atragem atenția asupra faptului că documentul Excel conține câte o filă pentru fiecare zi de interviuri.
Stagii de studiu Erasmus pentru a.a 2023-2024

PRESELECŢIE  ŞI  SELECŢIE  ERASMUS  PENTRU
MOBILITĂŢI  STUDENŢI (STAGII DE STUDII)  pentru a.a. 2023–2024

Universitatea din Bucureşti a decis în ședința Biroului Executiv al Consiliului de Administrație din data de 20.03.2023 lansarea selecţiei Erasmus pentru mobilităţi studenţi (stagii de studii) pentru anul academic 2023 – 2024, în afara Alianței CIVIS.

Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine îi revine un număr de 100 de titulari (locuri finanțate cu grant Erasmus+). 

Studenții pot participa atât la această selecție, cât și la selecția Erasmus+ CIVIS, dar la final vor trebui să opteze pentru efectuarea mobilității Erasmus+ numai într-o singură universitate-gazdă.

Preselecţia ERASMUS pentru anul academic 2023–2024 la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine are loc în perioada 28 martie – 5 aprilie 2023:

  • înscrierea online la adresa ACEASTA;
  • 5 aprilie 2023, la ora 23:59:59, este ultima zi de înscriere online la concurs;
  • documentele necesare vor fi încărcate în Microsoft Forms.


Selecţia ERASMUS
pentru anul academic 2023–2024 la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine are loc, orientativ, în perioada 10 – 13 aprilie 2023:

  • selecţia = evaluarea dosarelor + evaluarea competenţelor lingvistice de limbă străină + interviul (online);
  • datele şi orele exacte pentru selecţie vor fi stabilite de Comisia UNICĂ de selecţie pe facultate.

Puteți consulta „Afișul general privind lansarea selecției ERASMUS pentru mobilități studenți (stagii de studii) pentru anul academic 2023–2024” AICI.

Pentru CV-ul Europass – descărcați modelul actual de pe site-ul de specialitate AICI.

Puteți consulta „Lista de mobilități ERASMUS cu destinațiile și locurile finanțate valabile în anul academic 2023–2024”  AICI.

Vă rugăm insistent să parcurgeți întregul afiș general, pentru a vă informa cu privire la condițiile și criteriile generale de selecție, actele necesare pentru dosarul de concurs și alte precizări importante!

Pentru întrebări și nelămuriri, consultați responsabilul ERASMUS al Departamentului de care aparțineți (lista este disponibilă AICI) sau scrieți la adresa de e-mail international@lls.unibuc.ro!

 

Atenție! Certificatele lingvistice sunt opționale, câtă vreme sunteți înscriși la un program universitar în cadrul căruia studiați limbile străine cerute prin acord de către universitatea-gazdă. În urma interviului de selecție, vi se vor elibera atestate lingvistice pentru a vă servi în funcție de necesitate.