Selectează o Pagină
ÎNSCRIERI

Ministerul Familiei,Tineretului şi Egalității de Șanse – Direcţia Generală Politici pentru Tineret și Locuire, organizează, prin Casele de Cultură ale Studenților și Complexul Cultural Sportiv Studențesc „Tei” în perioada vacanței de vară, taberele studențești care se desfășoară la mare, la munte şi în Delta Dunării.

Pentru a beneficia de un loc în tabără, poate aplica orice student înmatriculat la forma de învățământ cu frecvență, la licență, master sau doctorat, ce este integralist (a promovat examenele la toate disciplinele de studiu din anul anterior de școlarizare și au promovat examenele la toate disciplinele în sesiunea de iarnă, în cazul studenților de anul I), în vârstă de până la 35 de ani în conformitate cu prevederile din Legea Tinerilor. În cazul studenților care aplică pentru un loc de tabără acordat pe criterii sociale, criteriul de integralitate nu se aplică.

În 2023, taberele studențești se vor desfășura în perioada 22.07.2023 – 31.08.2023.

Criteriile de selecție a studenților beneficiari ai taberelor studențești, precum și alte informații despre program pot fi consultate în Metodologia privind organizarea taberelor studențești 2023. Mai multe informații AICI.

Completarea și depunerea cererilor se face prin formular electronic, până la data de 14 iunie, ora 23:59. Linkul este disponibil AICI (pentru acces este nevoie de adresa instituțională). În formular se va încărca și o poză/scanare a cărții de identitate și a legitimației sau carnetului de student.

Studenții care au avut activități extracurriculare (conform metodologiei, secțiunea I), trebuie să încarce actele doveditoare împreună cu cererea. Studenții care se încadrează la criteriul social vor încărca acte care să justifice fiecare caz în parte (pentru detalii, consultați metodologia – secțiunea I, cap. II, art. 4-5).

ATENȚIE – Acest anunț va fi actualizat periodic, vă rugăm să verificați site-ul pe tot parcursul procesului.

Metodologia poate fi găsită AICI.

CALENDAR
  • 24 mai – 14 iunie (ora 23:59), depunerea cererilor (informații mai sus);
  • 20 iunie – afișarea listei beneficiarilor;
  • 21-23 iunie – depunerea eventualelor contestații (prin e-mail la tabere@lls.unibuc.ro);
  • 27 iunie – afișarea listei finale:
  • 4 iulie – afișarea listei locurilor (în serii și destinații) alocat FLLS:
  • 5-6 iulie (data exactă și ora vor fi anunțate) întâlnirea (online) cu beneficiarii (link-ul va fi transmis prin e-mail). ATENȚIE! Prezența este obligatorie! Persoanele care nu vor fi prezente în intervalul ședinței de repartizare VOR PIERDE LOCUL.