Selectează o Pagină
ÎNSCRIERI

Înscrierile au fost prelungite până la data de 14 iunie, ora 23:59.

Ministerul Familiei,Tineretului şi Egalității de Șanse – Direcţia Generală Politici pentru Tineret și Locuire, organizează, prin Casele de Cultură ale Studenților și Complexul Cultural Sportiv Studențesc „Tei”, în perioada vacanței de vară, taberele studențești care se desfășoară la mare, la munte şi în Delta Dunării.

Pentru a beneficia de un loc în tabără, poate aplica orice student înmatriculat la forma de învățământ cu frecvență, la licență, master sau doctorat, ce este integralist (a promovat examenele la toate disciplinele de studiu din anul anterior de școlarizare și au promovat examenele la toate disciplinele în sesiunea de iarnă, în cazul studenților de anul I), în vârstă de până la 35 de ani în conformitate cu prevederile din Legea Tinerilor. În cazul studenților care aplică pentru un loc de tabără acordat pe criterii sociale, criteriul de integralitate nu se aplică.

În 2024, taberele studențești se vor desfășura în perioada 14.07.2024 – 02.09.2024. Universitatea din București are alocate 287 de locuri, dintre care 36 locuri au fost repartizate Facultății de Limbi și Literaturi Străine.

Criteriile de selecție a studenților beneficiari ai taberelor studențești, precum și alte informații despre program pot fi consultate în Metodologia privind organizarea taberelor studențești 2024. Mai multe informații AICI.

Completarea și depunerea cererilor se face prin formular electronic, disponibil AICI. Înscrierile vor avea loc în perioada 3-14 iunie. Calendarul va fi disponibil în curând. În formularul de înscriere se va încărca și o poză/scanare a cărții de identitate și a legitimației sau carnetului de student.

Studenții care au avut activități extracurriculare (conform metodologiei, secțiunea I), trebuie să încarce actele doveditoare împreună cu cererea. Studenții care se încadrează la criteriul social vor încărca acte care să justifice fiecare caz în parte (pentru detalii, consultați metodologia – secțiunea I, cap. II, art. 4-5).

ATENȚIE – Acest anunț va fi actualizat periodic, vă rugăm să verificați site-ul pe tot parcursul procesului.

Metodologia poate fi găsită AICI.